Hallo Peugeot 205/309 liefhebbers!

 

Jazeker, het gaat gebeuren! De eerste nachtrit van de Peugeot 205 - 309 club Nederland. En wel op zaterdag 26 februari.

 

Verzamelen vanaf 17.00 op een locatie in Deventer alwaar we na een drankje en een borrelhapje vanaf 18.00 onderweg zullen gaan de duisternis in.

Vanaf ongeveer 20.30 zullen we op het eindpunt aankomen alwaar de horeca ons nog tot 22.00 een warm onderdak biedt. Ook hier is het eerste drankje inbegrepen!

 

Voor deze rit is er, in verband met de kleine weggetjes waar ze niet gewend zijn dat er 's nachts veel verkeer is, ruimte voor een 30 tal equipes. Een equipe bestaat in dit geval uit zeker twee personen omdat het navigeren in de nacht anders wel zeer lastig is, zeker ook aangezien we gezien de gekozen route niet in groepen gaan rijden maar individueel. Gebruik de Facebookpagina dan ook gerust om een navigator te vinden zodat jullie je samen in kunnen schrijven.

 

Deelname kost EUR 12,50 pp.

Inschrijven kan tot 11 februari. Bij teveel deelnemers zal er worden geloot. Stuur een mailtje naar: info@peugeot205-309clubnederland.nl met vermelding van de namen van je equipe om je aan te melden. Als je wordt ingeloot krijg je bericht dat je kunt betalen.

 

Wij zien ernaar uit door jullie op zaterdag 26 februari in de schijnwerpers te worden gezet!!

Namens de Peugeot 205-309 club Nederland, Frank, Anne Jan, Mario en Albert.

Gesprek laden